Vår makeup..

Tycker rosa och ljusa färger är fint på våren och en svart eyeliner är också snyggt. Sminket är ifrån Maybelline new york och Isadora och Maxfactor.
Hörs.
// Sofia
 
 

Coola skor..

 

Match och släktkalas...

Hej idagspelade jag match vi förlorade med 2-9. Sen så hade vi släktkalas för jag fyllde ju år i torsdags. Nu ser jag på tv.
 
Imorgon är det skola och handboll.
Hörs.
// Sofia
 

Rabattsok.se

få rabatt koder helt GRATIS!!

Rabattsok.se
/Jonna

Bild..

 

Bilder..

Har vart ute och tagit bilder gjorde en sminkning sen tog jag bilder kommer lägga upp dom ikväll men inte alla bilder.
Hörs.
 

Födelsedag..

Hej min födelsedag har varit bra jag fick ju min mobil en svart Iphone i förskott present och sen idag fick jag en låda med massa godis. Har varit i skolan efter skolan så åt vi god mat godaste maten sen så hade vi lite torsdagsmys med godis och chips och såg på tv vart en bra födelsedag men nu är jag jätte trött och skall snart sova. Och nu är jag ju 12 år med.
 
Gjorde också en no mirror makeup chellenge idag men blev för lång så måste redigera den på datorn så har inte lagt upp den med mobilen för den blev för lång men vet inte när den kommer ut snart tror jag när jag hinner redigera den.
Hörs.
// Sofia.
 

Topmodel Sverige..

Bild tagen från Googel.
Har ni sett tv serien Topmodel Sverige? Tycker att ni skall kolla på den om ni inte har sett den. Den gick förra året på tv3 och där går den fortfarande man kan också titta genom tv3.se. Nu har den tv serien kommit ut igen och den kom ut igår jag har inte sett det första avsnitet än men skall göra det snart men jag såg förra gången. 
 
Topmodel Sverige handlar om en tävling där tjejer är med och tävlar om att typ bli model dom gör massa tävlingar. Förra året vann en tjej som heter Alice.
Program ledarna är en kille och en tjej.
 
Det är jätte bra.
 
 

Sista dagen som 11 år..

Hej idag är det sista dagen jag är 11 år för fyller 12 år imorgon längtar men ska till skolan och sen ska jag vara med familjen och äta god mat längtar. Idag har jag varit i skolan sen när jag kom hem fixade jag några saker och skall snart ut och filma min syrra och hennes kompis för dom skall göra något rida tror jag.
Hörs.
// Sofia.

Veckans blogg :) va med denna vecka igen!!

Veckans blogg blev: http://mylifemalou.blogg.se/

Grattis och va gärna med igen nu!
Kommentera att du är med!!

Ps. Har en giveaway på vår youtube kanal den heter: JonnaSofiaKarlssonNilsson


Vår stil från Gina tricot och H&M

Tycker dom här kläderna passar på våren snyggt med en vit långarmad tröja med ett par coola jeans med en fin färg på och sen en öppen skinjacka när det börjar bli lite varmt och sen vissa dagar när det är lite kallt passar det med en snygg och inte jätte varm tubhalsduk som passar till den vita tröjan och jeansen snyggt till jackan med. Nitar är snyggt så ett snyggt nitarmband och ett par nit örhängen som passar till det med. Jag tycker att det skall vara ganska färglada och ljusa färger på våren.
 
Dom här kläderna finns på Gina trickot och H&M.
Vad tycker ni om dom här kläderna??
 
Hörs.
// Sofia.
 
 

Smoothie :D

Gjort egen Smoothie, den är skit god!! Dricker ur den just nu ;)


Handboll..

Hej i helgen har Jonna och jag sovit över hos mig och Jonna. Jag åkte till Jonna i fredags och sov över där sen så på lördagen åkte vi till stan vi gick på stan och åt mat sen åkte vi till simhallen sen när vi hade varit i simhallen sov vi över hos mig vi hade spakväll med ansiktsmask och godis och läsk, idag har vi varit på match vi kom lika med 8-8. Är hemma nu och ser på tv fixar några inlägg.
 
Vi fixade ju en header men det blev lite konstigt men skall försöka fixa det.
Hörs.
// Sofia.
 

Kommer snart ut video..

Kommer snart ut en video på vinnaren av veckans blogg så titta på Jonnasofia karlssonnilsson kommer lägga ut vinnaren här med.
Hörs.
// Jaso


HAGHAH


Jan. 19, 2013


Hej :)

Bilder på mig :D


Träning..

Hej!! Varit på träning och i skolan hade vanligt i skolan idag efter skolan följde Jonna med mig hem vi åkte sen till träningen vi sprang och gjorde massor övningar, kullager och massor mer. Imorgon är det fredag och skola skall redigera videos tror jag jag har berättat om att det var mina smink lådor kommer också ta kort på dom och lägga upp här och kolla på våran youtube kanal som heter: Jonnasofiakarlssonnilsson och sen ska jag blogga och göra läxa. // Sofia Hörs.

Torsdag..


Hej!!

Hej vi har inte bloggat på 2 dagar men inte hunnit. Idag har jag varit i skolan och i skolan så hade massor. När jag kom hem så såg jag på tv gjorde videos kommer ut på fredag tror jag och så har jag städat mitt skriv bord flyttat mitt smink ställt nägra nya grejer i en hylla gjort läxor.
 
Imorgon följer Jonna med mig efter skolan och sen skall vi på handboll.
Hörs.
// Sofia.
 
 

Skola..


Skola..

Hörs.
// Sofia.


Te..


Följ på instagram

Heter SofiiaaBieber.
 
Hörs.
// Sofia.

iPhone 4

Hej idag har jag varit i stan och köpt några grejer och sen har vi ätit mat på en god restaurang. Jag stog och väntade på mamma med min syster utanför Telia sen säger mamma jag har beställt en svart IPhone 4 till dig ska vi gå in och hämta den så nu bloggar jag från IPhonen fick den i förskott present för fyller år den 24 januari men mamma tyckte det var bra att köpa den nu när jag var i stan jätte glad.

Hörs.
// Sofia.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4029244/images/2013/pic_50f1a821ddf2b315d1c08d57.jpg" class="image">


Fredag..

Hej idag är det fredag igår så bloggade vi inte men vi han inte då för igår så var vi hos mig och vi stekte pankackor och sen åkte vi på handboll.
 
Idag har jag varit i skolan i skolan så hade vi vår sista lektion för dagen och det var syslöjd och då så tog Jonna och Cornelia med sig fika Jonna tog med sig dricka och Cornelia tog med sig kladdkackemuffins det var gott. Jag åt nyss och nu ser jag på tv.
Hörs.
 

Dagens..

 
Hörs.
// Sofia.
 

Träning..

Hej idag var det skola igen och efter skolan så åkte jag hem till Jonna och var med henne sen åkte vi på handboll på handbollen sprang vi 25 var och passade skött, körde en bana, någonting man skulle rulla en boll när det var mörkt och sen skulle den komma förbi dom och sen skulle man täka så den inte kom förbi och sen körde vi starffar. Har ätit och sett på tv skall duscha.
 
Imorgon är det skola igen när jag kommer hem vet jag inte vad jag skall göra.
Hörs.
// Sofia.
 

Hej idag..

Hej idag så har jag inte gjort så mycket  för vaknade ganska sent idag för vi har studiedag men var ute och gick med Stella förut. Men idag skall jag på handboll . Nu ser jag på tv.
// Sofia.
Hörs.
 

Hej..

Hej igår så spelade vi cup gick vidare till semifinal sen åkte jag hem till Jonna och sov över där sen idag så åkte vi till den cupen igen och spelade semifinal vi förlorade den med 1-5 vi kom 3 a. Sen åt vi mat och sen åkte jag till mormor och morfar och fikade och spelade spel. 
Medaljen.
Hörs.
// Sofia.
 

Veckans blogg"!

avslutas på söndag nästa vecka!
skriv bara jag är med!

Ska på cup..

Hej vi ska på samma cup idag med sitter i bilen med Jonna och en annan tjej i vårt handbolls lag dom kör något spel. Vår första match är på eftermiddagen vet inte vilka det är imot. Hörs // Sofia.

Cupen idag..

Hej varit på cup idag på dagen men vi sover inte över på den cupen så vi åker hem på kvällarna och åker ditt igen på morgonen. Men det har gått jätte bra har vunnit alla matcher jag spelade en av 2 för vi var för många så jag stog över en sista matchen och den vann vi 8-9. Kommit hem nu ätit. Är trött ska snart sova.
 
Imorgon skall jag på den cupen igen.
// Sofia.
 

Cup!

Är på handbolls cup! :) <3
Vi vann första matchen men jag spelade inte då men aa..
Det blev 15-4 till oss då förstås!

//Jonna


Här är Sofia!


Träningen..

Hej varit och tränat vi sprang ute sen passade vi sen gjorde vi massor mer och sen kontrade vi. Ätit förut skall snart duscha skall först se på film med syrran.
Idag har jag inte gjort så mycket mera för jag vaknade ganska sent.
Hörs.
 

Dagens..

 
Hörs.
 

Shoppat lite!

Jag och mamma gick till stan (i en timme) och shoppade en sak :)

En mörkgrön stickad tröja, jätte fin !

Den kostade egentligen 199 kr men på rean kostade den 99 kr !!


Äter frukost!

Mm är på mammas jobb nu!
Uppdaterar senare!!


Vårt namn!

Varför vi heter JASO: (titta på dem stora bokstäverna) JonnA SOfia =JASO


Ska sova nu!

Aa ska upp super tidigt för ska åka till mammas jobb som ligger i Norrköping, det finns jätte många affärer där som jag älskar så ska säkert fynda lite medans mamma jobbar!

Style by Tyra!: jag älskar den affären den är billig och säljer bl.a smycken, smink och hår saker, en riktig Jonna affär :D

Ska även titta in på typ GinaTricot och där jag har present kort!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4029244/images/2013/pic_50e4cbf2e087c36caeff4de2.jpg" class="image">


iPad..

Håller på med mammas och pappas iPad.
// Sofia.

Om Sofia..

Hej jag heter Sofia och är 11 år jag fyller 12 den 24 januari. Jag har två syskon och en mamma och pappa och en hund och en katt hunden heter Stella och katten heter Loa. Jag gillar att göra sminkvideos och hålla på med smink och jag och Jonna har en youtube kanal som heter: Jonnasofia karlssonnilsson vi lägger upp sminkvideos och pratvideos och tävlingar och massor med videos.
 
Jag spelar också handboll det tycker jag är jätte roligt tränar 3 gånger i veckan och en match.
 
Och jag gillar att vara med kompisar.
 
Jag har en annan blogg med men bloggar mest på den här och min andra blogg är det bara att fråga om om ni vill veta adressen men bloggar mest på den här så kanske inte bloggar jätte mycket på min andra.
 
Favorit färg: Blå och rosa.
Favorit mat: Bakad potatis och grönsakssoppa.
Favorit djur: Gris.
Favorit sminkmärke: Maybelline new york och Loreal paris och Nordic cap och beauty och massor mer.
Favorit kändis: Justin Bieber älskar honom.
Favorit affär: Gina Tricot, new yorker.
// Sofia.
 

Lite saker om Jonna!

Hej tänkte skriva lite om mig!
Jag heter alltså Jonna och är 11 år gammal.
Jag spelar handboll och är med kompisar!
 
Haha kommer inte på något mer :)

Hej!!

Hej vart hos Jonna och sovit över vi har gjort massor idag har vi tagit kort till headern som vår kompis skall fixa vet inte när men snart tror jag. 
// Sofia.
 

Kik!

Kika oss!
 
Jonnas kik: jonnakarlsson.
 
Sofias kik: SofiaNss
 
Vi svarar på allt!!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.