Kubiss

Idag köpte jag en ögonskugga från kubiss men råka köpa i fel färg jag trodde den var brun för den såg brun ut i affären men inte nu för nu är den lila men ändå fin och den har bra pigment. Jag har velat testa kubiss grejer vill ni ha en video på den??


Nit shorts..

Vill ha ett par nitshorts till sommaren det är så snyggt men vet inte vilken färg som är snyggast vilken tycker ni??
// Sofia.
 

Onsdag..

Hej gissa vad jag gör just nu nej men jag sitter i bussen för det är ju onsdag. Och studiedagen är över men var jätte skönt att ha det och behövde verkligen det för som ni vet har jag inte sovit så mycket i helgen men ville ändå inte sova bort hela studiedagen det var igår ja men nu är det onsdag. Skall till skolan efter skolan skall jag skriva några tidsinställda tror jag kanske skall göra någon video vet inte vad skall ni göra idag??

Hörs.
// Sofia.


Tävling!!

Gå in på http://www.nattstad.se/leadianas?id=7150807 för att veta mer :)

Frågestund med Jonna!

Hej allihopa nu tänkte jag ha en frågestund! Och jag kommer svara på allt i en video senare idag så fråga på bara!
KRAMAR JONNA!!

God morgon..

God morgon sitter i bussen som en vanlig måndag på väg till skolan eller första lektion är idrott. Är det bara jag som tyckte helgen gick snabbt?? Jag hade iallafall ingen sovmorgon någon dag den här helgen men jag hade roligt så det är ju bra. Igår körde vi match vi förlora med 8-25.

Skola nu sen handboll.
Hörs.
// Sofia.


Dagen..

Hej skall snart sova men skall bara blogga först för vi har ju inte gjort det idag men jag har inte hunnit för att det kommer ni få höra nu. På morgonen hade min syrras skola öppet hus så jag följde med för föreldrar och syskon fick följa med och jag tyckte det var lite spännande att följa med för jag vill gå på den skolan sen när jag börjar högstadiet och tyckte att den verkade bra sen efter det var slut åkte vi till Cloetta och där köpte jag såna här kulor vet ni köpte 20 såna för 1 kr st billigt är det, det är ett av mina favorit godisar. Men har också varit på släktkalas ikväll.

Kolla på melodifestivalen idag var dom rätta låtarna som gick vidare.

Hörs.
// Sofia.


Justin 19 år idag!

Jag gick upp klockan 00.55 så jag kunde vänta in 00.56, den tiden Justin föddes för 19 år sen!
Du är underbar Justin vet i fan vad jag skulle göra utan dig?..
Dina ögon, ditt leende, ditt hår är bara tre saker som är perfekta!!
Du har vart lika söt hela tiden!

Världens bästa sångare, GRATTIS från mig!

//Jonna


Grattis Justin..

Idag fyller värdens bästa kille år och det är Justin Bieber han fyller 19. Grattis till dig Justin älskar dig Justin hoppas du får värdens bästa födelsedag. Happy Birthday Justin Love You <3
// Sofia.